Zo kunt u innoveren en differentiëren

Zo kunt u innoveren en differentiëren

SIX Payment Services kan u helpen om terrein te winnen in de nieuwe betalingswereld. Met ons oor tegen de grond en onze vinger aan de pols (maar onze voeten stevig op de grond) weten wij wat er achter de hype ligt. En wij laten u hiervan profiteren.

SIX werkt in het hart van het betalingsecosysteem. Wij onderhouden nauwe relaties met alle belangrijke spelers (inclusief kaartprogramma’s, technologieaanbieders en app-ontwikkelaars) en dankzij de flexibiliteit van onze systemen vragen zij ons vaak om hun innovaties te testen.

Wij werken ook samen met onze klanten om zeer onderscheidende productvarianten te ontwikkelen, zoals een multifunctionele kaart met credit- en debittoepassingen op dezelfde chip, die ook dynamische wachtwoorden genereert en weergeeft.

En natuurlijk passen wij onze systemen voortdurend aan om te kunnen omgaan met nieuwe technieken en opkomende technologieën.

Al deze ervaring en deze connecties kunnen wij voor u aanwenden.

Voor kaartuitgevers

Wij kunnen uw kaartproduct makkelijk voorzien van een sms-waarschuwingsdienst. Wij kunnen uw klanten hun eigen gepersonaliseerde kaartontwerpen laten maken. Wij kunnen u ondersteunen met uw programma voor contactloos betalen. Wij kunnen u helpen een virtueel kaartprogramma te ontwikkelen. En wij kunnen u helpen bij de overstap naar mobiel betalen.

Voor acquirers

Wij beheren een verkooppuntennetwerk dat in functionaliteit vrijwel uniek is in Europa. Wij ondersteunen diensten zoals dynamische valutaomrekening (DCC), cashback, opladen van prepaidcards en mobiel opladen. En wij zijn in de ideale positie om nog meer functionaliteit te introduceren.

Op basis van onze commerciële acquiring- en acquiringverwerkingsactiviteiten (en de gegevens die in ons systeem zijn opgeslagen) kunnen we ook samenwerken aan een nieuw soort omzetgenererende loyaliteitsprogramma’s met zeer gerichte aanbiedingen van winkeliers.