Slimme, flexibele oplossingen voor uitgevers en acquirers

SIX Payment Services helpt u om nieuwe kansen te benutten, nieuwe producten en diensten te introduceren en de resultaten van uw bestaande activiteiten te optimaliseren.

In heel Europa en daarbuiten vertrouwen honderden klanten op SIX Payment Services om elk jaar meer dan 4 miljard betalingen af te handelen. Waarom werken zij met ons? Omdat wij een zeldzame combinatie van mogelijkheden en expertise bieden.

Betrouwbare, veilige en flexibele technologie van wereldklasse, die kan worden aangepast aan de specifieke eisen van uw organisatie. En ons technische team kan onze diensten afstemmen op uw wensen en behoeften.

Een vastberaden inzet om zo goed mogelijk te presteren, ondersteund door aantoonbare projectmanagementvaardigheden. Omdat wij al verschillende mega-migratieprojecten hebben uitgevoerd, leveren wij ook in uw organisatie een vlekkeloze dienstverlening.

Sterke nadruk op klantenservice, diepgaande kennis van de Europese betalingswereld en belangrijke relaties in de hele betalingsbranche. Wij bieden u zeer gedegen advies en zoeken altijd naar nieuwe manieren om aan uw zakelijke succes bij te dragen.

U kunt ons inzetten voor de basisverwerking, u kunt het beheer van uw dienstverlening aan ons toevertrouwen, of wij kunnen uw licentiesponsor worden, en met u samenwerken aan een complete oplossing waarvan we de opbrengsten delen.