Licentiesponsoring voor banken en winkeliers

Licentiesponsoring voor banken en winkeliers

U hoeft geen eigen MasterCard- of Visa-licentie te hebben. Ook zonder kunt u een kaartprogramma introduceren, een ATM-netwerk exploiteren of kaartacceptatiediensten aanbieden.

SIX Payment Services biedt verschillende licentiesponsoringmodellen.

Voor kaartuitgevers

Als u uw klanten Maestro-, MasterCard, V PAY- of Visa-kaarten wilt aanbieden, kunnen wij namens u optreden en u een volledig beheerde dienst leveren. Misschien bent u een kleine speler die een nieuwe markt wil betreden, of bent u op zoek zijn naar innovatieve manieren om een breder palet aan gedifferentieerde kaartproducten aan te bieden. Of misschien bent u wel een gevestigde partij die kosten en complexiteit wil verminderen.

Voor acquirers

Als u een gevestigde acquirer bent, kunnen wij u helpen uw risico te verminderen en de naleving van de regelgeving van u overnemen. Als u een multinationale onderneming bent, kunnen wij u in bepaalde landen vertegenwoordigen. Of als u gewoon zoekt naar manieren om kaartacceptatiediensten aan uw zakelijke klanten aan te bieden, kunnen wij optreden als uw acquiringagent. Afhankelijk van wat u nodig heeft, bieden wij verschillende partnerschapsmodellen waarin we de opbrengsten delen.

Voor winkeliers

Door met SIX samen te werken, kunt u internationale betalingsfunctionaliteiten toevoegen aan uw bestaande loyaliteits- of private-labelkaarten. Of wij kunnen u helpen om een heel nieuw product te ontwikkelen, waarmee u loyaliteit versterkt, klanten trekt, kosten vermindert, uw omzet verhoogt en nog meer inzicht krijgt in uw klanten.

Omdat SIX als uw sponsor optreedt, hoeft u zich over het kaartprogramma geen zorgen te maken. U hoeft de steeds veranderende regels of nooit eindigende mandaten niet te volgen. Maar u profiteert wel van het sterke merk, de beveiliging en de wereldwijde acceptatie van internationale kaarten.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.