Opsporen – en stoppen – van verdachte transacties

Opsporen – en stoppen – van verdachte transacties

SIX Payment Services werkt met een krachtig, op regels gebaseerd fraudedetectiesysteem. Het wordt gevoed door alle gegevens die SIX heeft. Naarmate nieuwe fraudetrends opkomen, leert het systeem bij. En een team van zeer ervaren experts past het toe.

Elke seconde van elke dag kijkt onze krachtige fraudedetectietool naar de details van elke transactie die ons systeem verwerkt. Elke transactie wordt gecontroleerd op een complete reeks regels. En bij overschrijding van een parameter volgt er een automatische respons.

Onze systemen gebruiken input van zowel de uitgifte- als de acquiringkant en koppelen winkeliersprofielen aan kaarthouderprofielen. Deze gegevens worden ontleend aan een van Europa’s grootste uitgifte- en acquiringportefeuilles. Daarnaast gebruiken we gegevens van internationale detectiesystemen van MasterCard.

Om u de controle te laten behouden, zijn waarschuwingen mogelijk in de pre-
autorisatie-, pre-clearing- en post-clearingfase. U kunt het systeem ook gebruiken om uw eigen fraudeteam te waarschuwen. Of u kunt volledig gebruikmaken van het gespecialiseerde team van SIX.

Ons uitgebreide, geïntegreerde systeem dekt elke stap van de levenscyclus van fraudegevallen (van de eerste waarschuwing tot de uiteindelijke oplossing). En alles kan worden aangepast aan uw interne beleid.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.