Uitstekende backoffice- en klantendiensten

Uitstekende backoffice- en klantendiensten

Wie vertrouwt u om namens u voor uw klanten te zorgen? Honderden kaartuitgevers en acquirers in heel Europa vertrouwen op SIX Payment Services. Met behulp van onze flexibele systemen en beproefde processen leveren we elke dag weer een compleet scala aan diensten aan zowel winkeliers als kaarthouders.

Vele diensten in vele talen en vele landen. Dit is dagelijkse kost voor ons klantenserviceteam.

Met oog voor detail, waterdichte beveiliging en vele uitstekend opgeleide klantenservicespecialisten behandelen wij uw klanten alsof het onze klanten zijn.

Gebruikelijke diensten omvatten bijvoorbeeld dagelijkse vragen van kaarthouders, een meldingsdienst voor verloren en gestolen kaarten, PIN-beheerdiensten (waaronder resets voor pincodes) en 3D Secure-beheerdiensten (waaronder wachtwoordresets). Wij bieden ook fraudebeheerdiensten, inclusief het hele proces van geschillen en storneringen.

Aan de kant van de winkeliers doen wij alles van de introductie tot technische ondersteuning en van fraudebeheer tot het afsluiten van accounts.

Elk element van onze diensten wordt naadloos geïntegreerd in uw eigen klantbeheersystemen (bijvoorbeeld via bestandsoverdracht of online toegang). Er zijn vele contactmogelijkheden waaronder IVR, fax, telefoon en e-mail.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.