Beheer van uw prepaidcards (en de accounts erachter)

Beheer van uw prepaidcards (en de accounts erachter)

Met SIX Payment Services bent u vrij om uw ideale prepaidproduct samen te stellen. U kiest de technologie, het gebruik, het vergoedingenmodel, de extra functionaliteiten en de distributiekanalen. En u vertrouwt op ons om uw programma vlekkeloos te beheren.

Onafhankelijk van de details van uw product is de naadloze combinatie van de kaart zelf en de achterliggende account met opgeslagen tegoed een voorwaarde voor het succes ervan.

Met ons prepaidplatform zijn deze twee elementen volledig gesynchroniseerd. Alles gebeurt twee maal en in real time. Daarnaast is interactie met de kaart (en de account) mogelijk via verschillende kanalen, bijvoorbeeld via mobiele netwerken, online of het fysieke verkooppunt.

U kunt uw klanten dus onvoorstelbaar veel functionaliteit bieden. Zij kunnen deze via verschillende kanalen en toestellen gebruiken. Bovendien profiteren ze van de snelheid en het gemak van contactloze betalingen. Tegelijkertijd is er niet het risico dat de kaarthouder te veel uitgeeft of rood komt te staan.

Uiteraard kunt u ook kiezen uit de gebruikelijke diensten van SIX, zoals kaartpersonalisering en -distributie, PIN-beheer, basistransactieverwerking, kaartoplaadoplossingen, gemakkelijk online accountbeheer en een altijd beschikbare meertalige klantenservice.

Fraude- en risicobeheer maken natuurlijk integraal deel uit van onze dienstverlening op het gebied van transactieverwerking. En wij bieden een complete service voor uitzonderingen en de afhandeling van geschillen.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.