De kennis en de oplossingen om te slagen met prepaid

De kennis en de oplossingen om te slagen met prepaid

Prepaidcards verschillen sterk van credit- of debitcards. Ze zijn gebaseerd op een heel ander bedrijfsmodel en hebben andere risicokenmerken. Prepaidcards kunnen op andere manieren worden verspreid en u kunt er nieuwe markten mee betreden – en klanten meer keus, gemak en veiligheid bieden.

Het zijn deze verschillen die van prepaid zo’n interessante kans maken voor kaartuitgevers. Maar om deze kans te benutten, helpt het als u gebruik kunt maken van gespecialiseerde expertise en vaardigheden.

SIX Payment Services heeft veel ervaring in prepaid. Wij beheren al meer dan 15 jaar met succes prepaidprogramma’s. Wij hebben prepaidspecialisten in verschillende Europese landen; alleen al in Oostenrijk ondersteunen wij meer dan 650.000 gebruikte kaarten. En wij hebben een van Europa’s meest open en krachtigste prepaidplatforms.

Maar het grootste verschil dat SIX maakt is de mate van flexibiliteit. Wat betreft technologie kunt u van alles kiezen, van contactloos EMV tot traditionele magneetstrips of virtuele online accounts. Wij bieden programma’s voor oplaadbare of wegwerpkaarten. U kunt Visa- of MasterCard-kaarten kiezen, acceptatie kan beperkt worden tot bepaalde landen en winkeliers, of we kunnen u een scala aan closed- en loop-oplossingen bieden.

Bij SIX kunt u vertrouwen op gespecialiseerde kennis. U kiest precieshoe uw prepaidprogramma moet werken. En u weet dat wij de mogelijkheden hebben om te leveren op de schaal die u vraagt.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.