Debitcardactiviteiten die doeltreffender en flexibeler zijn

Debitcardactiviteiten die doeltreffender en flexibeler zijn

Het zijn de details die het verschil maken – die u nieuw inzicht geven in uw winstkansen, u helpen uw dagelijkse efficiëntie te verbeteren en alle arbeidsintensieve aspecten van het kaartprogramma en het voldoen aan normen en regels te vermijden.

Veel aspecten van debitcarduitgifte zijn arbeidsintensief en prijzig. Dit kan uw personeel en financiën onnodig onder druk zetten en u afleiden van het onderhouden en opbouwen van de relatie met uw klanten.

Met SIX Payment Services kunt u gebruikmaken van een compleet programma aan debitcarduitgiftediensten en profiteert u van onze schaalgrootte, expertise en investeringen in technologie.

Kaartprogrammabeheer

U hoeft zich niet bezig te houden met de saaie details van het kaartprogrammabeheer en het onderhouden van contacten. SIX neemt deze last van u over, houdt alle richtlijnen en bulletins bij en zorgt ervoor dat mandaten worden nageleefd.

We kunnen zo ver gaan als u wilt. We kunnen ons alleen met de routinezaken bezighouden, we kunnen hele onderdelen van uw activiteiten beheren, of we kunnen uw licentiesponsor worden en een complete uitbestede dienst leveren.

Rapportage

Er zijn vele mogelijkheden. Onze rapportagetools kunnen automatisch alle transactiegegevens ophalen uit onze verwerkingsapplicaties. U verzamelt hiermee het soort managementinformatie dat juist voor uw organisatie belangrijk is.

Dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of real-time rapportage is mogelijk. U kunt filteren tot op het niveau van kaarthoudersegmenten of individuele accounts. Dit kan allemaal vanuit een eenvoudig internetgebaseerd scherm (of GUI). En natuurlijk kunt u alles exporteren naar uw eigen datawarehouses.

Archivering

Wij verzamelen en archiveren dagelijks transactiegegevens in een sterk beveiligde omgeving. Hiermee kunt u voldoen aan wettelijke eisen. U kunt de gegevens ook raadplegen om inzicht te krijgen in uw klanten en hun gewoonten.

Fraude- en risicobeheer

Fraude- en risicobeheer maken natuurlijk integraal deel uit van onze dienstverlening op het gebied van transactieverwerking. En wij bieden een complete service voor uitzonderingen en de afhandeling van geschillen.