De complete kaartbeheeroplossing

De complete kaartbeheeroplossing

De debitcard staat steeds vaker centraal in de relatie met de klant. Dus wilt u er zeker van zijn dan alles altijd vlekkeloos werkt. En u wilt er ook zeker van zijn dat altijd de beste service wordt geleverd.

Voor de meeste van onze klanten zijn de functionaliteit en de flexibiliteit van het kaartbeheerplatform van SIX Payment Services een openbaring.

U heeft de volledige controle over uw debitcardprogramma’s, maar hoeft zich niet bezig te houden met het tijdrovende en kostbare beheer van de onderliggende debitcardactiviteiten.

Vanaf een intuïtief internetgebaseerd bedieningspaneel heeft u 24 uur per dag toegang tot alle relevante kaartgegevens. U kunt op elk moment wijzigingen aanbrengen in limieten, stamgegevens en EMV-gegevens en deze zijn dan onmiddellijk van kracht. Hierdoor profiteert u van

  • Real-time kaartbeheer
  • Geoptimaliseerde CRM
  • Geïntegreerde EMV-functionaliteit
  • Het hoogste beveiligingsniveau

U kunt uw debitcardprogramma’s ook beheren via een xml-interface. Het voordeel is dat deze platformonafhankelijke oplossing volledig kan worden geïntegreerd in uw host-omgeving.

Onze service dekt de complete debitcardlevenscyclus af. Onze diensten kunnen volledig worden geïntegreerd in uw bank-, IVR- en CRM-systemen en in die van andere dienstverleners. En natuurlijk werken deze ook uitstekend samen met onze andere diensten (waaronder kaartpersonalisering, kaartlevering en activatie, PIN-beheer, fraudebeheer en kaarthouderondersteuning).