Doeltreffende uitgifteoplossingen voor uw debitcardprogramma’s

Doeltreffende uitgifteoplossingen voor uw debitcardprogramma’s

Veel uitgevers denken nog altijd dat debitcards een voor iedereen geschikt standaardproduct zonder bijzondere functionaliteit is. Bij SIX Payment Services denken we daar anders over. Wij kunnen u helpen bij de ontwikkeling en het beheer van een gedifferentieerd en doeltreffend debitcardaanbod.

Veel kaartuitgevers bieden al hun klanten hetzelfde debitproduct. Als dat ook uw aanpak is, kan SIX u zeker helpen – met een volledig scala aan uiterst flexibele verwerkings- en kaartbeheeroplossingen.

Als u een gedifferentieerde strategie wilt volgen, kan SIX u ook van dienst zijn.

Wij ondersteunen het complete aanbod aan Europese en internationale debitcardmerken, waaronder Maestro, V PAY, Visa Debit, MasterCard Debit en specifieke bankkaarten.

Voor al deze kaarten kunnen wij nieuwe en innovatieve diensten ondersteunen, zoals kaarten met afbeeldingen, contactloze betalingen, sms-waarschuwingen en online accountbeheerdiensten. Aan de acquiringkant kunnen wij u zelfs helpen om activering en gebruik te verhogen met een speciaal overtuigend loyaliteitsprogramma voor debitcards.

Ook hier begeleiden wij u bij elke stap – van basisverwerking tot een volledig beheerde en volledig uitbestede oplossing.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.