Veiligheid, beschikbaarheid en flexibiliteit – werken op schaal

Veiligheid, beschikbaarheid en flexibiliteit – werken op schaal

SIX Payment Services zorgt voor een onophoudelijke transactiestroom. Wij verwerken tot 25 transacties per seconde en meer dan 0,6 miljoen transacties per dag. En wij kunnen altijd de geavanceerde diensten leveren die u wilt hebben.

Transacties verwerken is wat SIX doet. Wij handelen binnenlandse en internationale transacties af, inclusief routing, autorisatie en incasso, evenals clearing en afrekening. En u kunt op ons vertrouwen om de hoogste mate aan beschikbaarheid, veiligheid en flexibiliteit te bieden:

  • Onze systemen hebben gewoonlijk een beschikbaarheid van meer dan 99,99%. Wij gebruiken altijd slechts een fractie van onze beschikbare bandbreedte en hanteren voor alle componenten een volledige redundantie. Bovendien voldoen al onze activiteiten aan de strengste beveiligingseisen.
  • SIX ondersteunt het complete scala aan transactiesoorten, inclusief aankopen, geldopnames, veilige e-commerce, crediteringen, overboekingen, correcties en storneringen.
  • Als leider in chiptechnologie leveren we een volledig programma van EMV-gerelateerde verwerkingsdiensten, waaronder geavanceerde autorisatietechnieken en updates na uitgifte.
  • Uw eigen mensen kunnen altijd en in real time uw autorisatieparameters zien en wijzigen.
  • Met SIX profiteert u van onze intelligente systemen. Zo kunnen onze clearingsystemen u helpen uw cashmanagement te optimaliseren en een nauwkeurige prognose van uw dagelijkse betaalpositie te verkrijgen.

Fraude- en risicobeheer maken natuurlijk integraal deel uit van onze dienstverlening op het gebied van transactieverwerking. En wij bieden een complete service voor uitzonderingen en de afhandeling van geschillen.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.