Zo kunt u innoveren en differentiëren

Zo kunt u innoveren en differentiëren

SIX Payment Services kan u helpen om terrein te winnen in de nieuwe betalingswereld. Met ons oor tegen de grond en onze vinger aan de pols weten wij wat er achter de hype ligt. En wij laten u hiervan profiteren.

SIX werkt in het hart van het betalingsecosysteem. Wij onderhouden nauwe relaties met alle belangrijke spelers (inclusief kaartprogramma’s, technologieaanbieders en app-ontwikkelaars) en dankzij de flexibiliteit van onze systemen vragen zij ons vaak om hun innovaties te testen.

Wij werken ook samen met onze klanten om zeer onderscheidende productvarianten te ontwikkelen, zoals een multifunctionele kaart met credit- en debittoepassingen op dezelfde chip, die ook dynamische wachtwoorden genereert en weergeeft.

Al deze ervaring en deze connecties kunnen wij voor u aanwenden.

Wij kunnen uw kaartproduct bijvoorbeeld voorzien van een sms-waarschuwingsdienst. Wij kunnen uw klanten hun eigen gepersonaliseerde kaartontwerpen laten maken. Wij kunnen u ondersteunen met uw programma voor contactloos betalen. Wij kunnen u helpen een virtueel kaartprogramma te ontwikkelen. En wij kunnen u helpen bij de overstap naar mobiel betalen.

Op basis van onze commerciële acquiring- en acquiringverwerkingsactiviteiten (en de gegevens die in ons systeem zijn opgeslagen) kunnen we ook samenwerken aan een nieuw soort omzetgenererende loyaliteitsprogramma’s met zeer gerichte aanbiedingen van winkeliers.

Onze bijdrage aan innovatie is bijvoorbeeld ook een oplossing om betalingen eenvoudig, snel en veilig van persoon naar persoon over te boeken via de mobiele telefoon. Dit betekent dat per mobiele telefoon geld overboeken bijna net zo simpel is als het verzenden van een sms. Bovendien kan dezelfde oplossing ook worden gebruikt voor commerciële betalingen, zoals voor e-commerce en grensoverschrijdende transacties.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.