De complete kaartbeheeroplossing

De complete kaartbeheeroplossing

Hoe flexibel bent u als u het ideale creditcardaanbod wilt ontwikkelen en aanbieden? Bij SIX Payment Services streven wij ernaar om alle hindernissen uit de weg te ruimen en u onbeperkte flexibiliteit te bieden.

Voor de meeste van onze klanten is ons kaartbeheerplatform een openbaring.

Het biedt een ongekende vrijheid voor de manier waarop u uw creditcardprogramma’s, evenals de berekening, de vergoedingenstructuur en de overzichten vormgeeft en beheert. Uw eigen marketingexperts hebben de vrije hand om nieuwe kaartproducten te creëren en zijn ook niet langer afhankelijk van een leger aan programmeurs om hun ideeën in praktijk te brengen.

Veranderingen aanbrengen in productparameters of accountvoorwaarden, of zelfs een nieuw product opzetten, verloopt via ons intuïtieve internetgebaseerde bedieningspaneel. Maar daarnaast staat er bij ons natuurlijk altijd een team van specialisten klaar om u in dit proces te ondersteunen.

De voordelen van deze buitengewone flexibiliteit zijn onder meer:

  • Lagere ontwikkelingskosten
  • Kortere time-to-market
  • De mogelijkheid voor gebruikers om productiewijzigingen aan te brengen

Onze service dekt de volledige creditcardlevenscyclus af. Onze diensten kunnen volledig worden geïntegreerd in uw bank-, IVR- en CRM-systemen en in die van andere dienstverleners. En natuurlijk werken deze ook uitstekend samen met onze andere diensten (waaronder kaartpersonalisering, kaartlevering en activatie, PIN-beheer, fraudebeheer en kaarthouderondersteuning).

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.