Vertrouw het beheer van uw geldautomaten toe aan SIX

Vertrouw het beheer van uw geldautomaten toe aan SIX

Niemand wil te veel nadenken over geldautomaten (ook wel ATM’s genoemd). Ze moeten gewoon werken – eenvoudig, veilig en betrouwbaar, overal, altijd, ’s nachts en overdag. En natuurlijk is het ook prima als ze hun eigen kosten dekken door extra inkomsten uit aanvullende diensten.

In onze rol als ATM-verwerker beheert SIX Payment Services een modern en efficiënt bestand aan geldautomaten, met de hoogst mogelijke standaard wat betreft veiligheid, stabiliteit en beschikbaarheid.

Wij beheren in heel Europa meer dan 14.000 geldautomaten. Uiteraard voldoen deze aan EMV. Wij zorgen ervoor dat geld kan worden opgenomen en gestort voor het breedst mogelijke scala aan betaalmerken. Naast het dagelijks beheer en onderhoud bieden wij het volledige spectrum aan basisverwerkingsdiensten, waaronder routing, switching, clearing en afrekening.

We proberen echter ook altijd meer waarde toe te voegen, zodat uw opbrengsten kunnen stijgen. Zo bieden wij bijvoorbeeld dynamische valutaomrekening (DCC) en mobiele oplaaddiensten. En onze PIN-wijzigingsfaciliteit, die voldoet aan de eisen van verschillende credit- en debitcarduitgevers (waaronder American Express), is uniek in Europa.

SIX kan u dus veel van het beheer van uw bestaande geldautomaten uit handen nemen. Als u erover denkt om ATM-activiteiten te starten, kunnen wij uw ‘go to market’-partner zijn en u voorzien van uw acquiringlicentie en het hele pakket aan verwerkings- en ondersteuningsdiensten.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.