Veiligheid, beschikbaarheid en flexibiliteit – werken op schaal

Veiligheid, beschikbaarheid en flexibiliteit – werken op schaal

SIX Payment Services zorgt voor een onophoudelijke transactiestroom. Wij verwerken er elke seconde 500 en hebben de capaciteit om er nog veel meer te verwerken.

Transacties verwerken is wat SIX doet. En u kunt op ons vertrouwen om de hoogste mate aan beschikbaarheid, veiligheid en flexibiliteit te bieden:

  • SIX werkt met alle grote merken (Visa, V PAY, MasterCard, Maestro, American Express, JCB, Diners Club, China Union Pay), maar ook met binnenlandse betalingssystemen, private label- en closed loop-systemen.
  • Onze systemen hebben gewoonlijk een beschikbaarheid van meer dan 99,99%. Wij gebruiken altijd slechts een fractie van onze beschikbare bandbreedte en hanteren voor alle componenten een volledige redundantie. Bovendien voldoen al onze activiteiten aan de strengste beveiligingseisen.
  • SIX brengt al uw bestaande parameters, formaten en protocollen met gemakonder. Wij bieden verschillende verbindingsopties (van VPN’s tot point-to-point-koppelingen met hoge beschikbaarheid) en kunnen alle offline en online autorisatietechnieken aan.
  • Met SIX profiteert u van onze intelligente systemen. Met onze beheeroplossingen kunt u bijvoorbeeld uw cashmanagement optimaliseren, en met onze afrekeningsoplossingen weet u zeker dat u altijd het geld krijgt waar u recht op heeft.

Wij hebben een volledig team van eigen technologen in dienst. Zij hebben al onze verwerkingsdiensten ontwikkeld. En als u ooit nog meer flexibiliteit of functionaliteit wilt, kunnen zij de betreffende programmatuur snel voor u schrijven.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.