Acquiringactiviteiten die doeltreffender en flexibeler zijn

Acquiringactiviteiten die doeltreffender en flexibeler zijn

Het zijn de details die het verschil maken – die u nieuw inzicht geven in uw winstkansen, u helpen uw dagelijkse efficiëntie te verbeteren en alle arbeidsintensieve aspecten van het kaartprogramma en het voldoen aan normen en regels te vermijden.

Veel aspecten van acquiring zijn arbeidsintensief en prijzig. Dit kan uw personeel en financiën onnodig onder druk zetten en u afleiden van een belangrijke taak: het winnen van nieuwe klanten.

Met SIX Payment Services kunt u gebruikmaken van een compleet programma aan acquiringdiensten en profiteert u van onze schaalgrootte, expertise en investeringen in technologie.

 • Rapportage
  Er zijn vele mogelijkheden. Onze rapportagetools kunnen automatisch winkeliers- en transactiegegevens ophalen uit onze verwerkingsapplicaties. U verzamelt hiermee het soort managementinformatie dat juist voor uw organisatie belangrijk is.
  Dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of real-time rapportage is mogelijk. U kunt filteren tot op het niveau van winkelcategorieën, afzonderlijke winkeliers en zelfs terminals. Dit doet u allemaal vanuit een eenvoudig internetgebaseerd scherm (of GUI). En natuurlijk kunt u alles exporteren naar uw eigen datawarehouses.
 • Archivering
  Wij verzamelen en archiveren transactiegegevens. Maar wij gaan daarbij veel verder dan wettelijk vereist is. Met onze nieuwe archiveringsoplossingen wordt het voor u eenvoudig om te beslissen welke gegevenselementen u verzamelt en bewaart. U kunt ervoor kiezen om ze online toegankelijk te maken. Ook op dit terrein laat SIX u de details bepalen.
 • Kaartprogrammabeheer
  U hoeft zich niet bezig te houden met de saaie details van het kaartprogrammabeheer en het onderhouden van contacten. SIX neemt deze last van u over, houdt alle richtlijnen en bulletins bij en zorgt ervoor dat mandaten worden nageleefd.
  We kunnen zo ver gaan als u wilt. We kunnen ons alleen met de routinezaken bezighouden, we kunnen hele onderdelen van uw activiteiten beheren, of we kunnen uw licentiesponsor worden en een complete uitbestede dienst leveren.

Kies voor SIX!

SIX Payment Services biedt precies wat u nodig heeft.