Het zijn deze verschillen die van prepaid zo’n interessante kans maken voor kaartuitgevers. Maar om deze kans te benutten, helpt het als u gebruik kunt maken van gespecialiseerde expertise en vaardigheden.

Worldline heeft veel ervaring in prepaid. Wij beheren al meer dan 15 jaar met succes prepaidprogramma’s. Wij hebben prepaidspecialisten in verschillende Europese landen. En wij hebben een van Europa’s meest open en krachtigste prepaidplatforms.

Maar het grootste verschil dat Worldline maakt is de mate van flexibiliteit. Wat betreft technologie kunt u van alles kiezen, van contactloos EMV tot traditionele magneetstrips of virtuele online accounts. Wij bieden programma’s voor oplaadbare of wegwerpkaarten. U kunt Visa- of MasterCard-kaarten kiezen, acceptatie kan beperkt worden tot bepaalde landen en winkeliers, of we kunnen u een scala aan closed- en loop-oplossingen bieden.

Bij Worldline kunt u vertrouwen op gespecialiseerde kennis. U kiest precieshoe uw prepaidprogramma moet werken. En u weet dat wij de mogelijkheden hebben om te leveren op de schaal die u vraagt.