SIX Payment Services beheert creditcardprogramma’s voor veel verschillende uitgevers in heel Europa. Zij profiteren van onze competente en flexibele technologie. Zij doen ook een beroep op onze expertise, om hen te helpen in te spelen op marktveranderingen en de resultaten van hun creditcardactiviteiten te optimaliseren.

Voor grote, multinationale uitgevers leveren we gewoonlijk basisverwerkingsdiensten. Ook zorgen wij voor niet-differentiërende backoffice-functies en worden wij vaak gevraagd om in verschillende landen een consistente kaartbeheerservice te leveren.

Aan kleinere uitgevers en opkomende leveranciers van betaaldiensten leveren wij meestal omvangrijkere diensten. Vaak gaat het hier om volledig beheerde diensten. Daarnaast treden wij steeds vaker op als licentiesponsor, waarbij wij alle operationele details verzorgen.

Naarmate de creditcardwereld verandert, verwachten veel klanten van ons nieuwe modellen met gedeelde risico’s en opbrengsten. Wij ontwikkelden hiervoor een volledig scala aan partnerschapsmodellen.