Slimme, flexibele verwerkingsoplossingen voor uitgevers

U kunt op Worldline vertrouwen om de juiste uitgifteverwerking voor u en voor uw kaarthouders te ontwikkelen.

Worldline is een van de grootste uitgifteverwerkers van Europa. Worldline beheert tientallen miljoenen kaarthouderaccounts. Wij werken met veel verschillende kaartuitgevers en streven ernaar om elk daarvan een zeer attente en persoonlijke service te verlenen.

Wij stellen u in staat om zeer gedifferentieerde betaalkaartoplossingen te ontwikkelen en innovaties te introduceren. Wij stemmen onze technologie af op uw behoeften en helpen u daarnaast om uw kaarthouders een fantastische service te bieden.
Na grote investeringen in onze technologie werken wij met een uniek kaartuitgeversplatform. Het ondersteunt:

  • Alle kaartmerken (Visa, V PAY, MasterCard en Maestro, maar ook private label- en closed loop-opties)
  • Alle kaartsoorten (credit, debit, commercieel, prepaid of cadeau)
  • Alle bestaande en opkomende betalingstechnologieën (EMV, contactloos, NFC, tokenization)

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze uitvoering. Wij hebben gewerkt aan een aantal werkelijk uitdagende projecten (waaronder het grootste kaartmigratieprogramma ooit). En wij hebben klanten geholpen innovaties te introduceren, zoals mobiele betaalopties en chipkaarten die voor meerdere toepassingen kunnen worden gebruikt.

Wij doen alles voor u, van alleen basisverwerkingsdiensten tot volledig uitbestede en beheerde oplossingen. Omdat de bedrijfseconomische aspecten van betaaldiensten veranderen, vragen klanten ons om nieuwe modellen met gedeelde risico’s en opbrengsten te ontwikkelen en uit te voeren.