Geïntegreerde verwerkingsoplossingen

Geïntegreerde verwerkingsoplossingen

Profiteer van de synergie binnen SIX Payment Services

De krachtige combinatie van uitgifteverwerking en acquiringverwerking, om nieuwe waarde te scheppen voor uw activiteiten.

SIX Payment Services werkt zowel aan de uitgifte- als aan de acquiringkant van de betalingswereld. Hiermee hebben wij een bijzondere positie en onderscheiden wij ons. Er is een duidelijke synergie tussen deze twee activiteiten. En wij kunnen deze beschikbaar stellen aan uw organisatie. Voordelen hiervan zijn onder andere:

Economische voordelen

Omdat de bedrijfseconomische aspecten van betalingsactiviteiten veranderen, is het zakelijk gezien heel zinvol als een enkele instelling zich zowel met uitgifte als acquiring bezighoudt. Een groter volume van ‘voor onze rekening’-transacties betekent dat uw winstkansen aanzienlijk verschuiven. En met SIX Payment Services kunt u op verschillende manieren profiteren.

Als u al acquiringactiviteiten heeft, kunnen wij de efficiëntie hiervan verhogen. Als u wilt overstappen op acquiring, kunnen wij uw ‘go to market’-partner zijn. Misschien maakt u zich zorgen over de middelen die u moet inzetten. Dan kunnen wij namens u een volledig beheerde service bieden of uw licentiesponsor worden.

Marktontwikkelingsvoordelen

Bij SIX Payment Services verzamelen wij automatisch een schat aan transactiegegevens. Wij onderhouden nauwe relaties met winkeliers en beheren een groot aantal toestellen met veel functionaliteiten voor verkooppunten.

Hierdoor kunnen wij samen met u een bijzonder overtuigend loyaliteits- of beloningsprogramma ontwikkelen en aanbieden – voor credit, debit of prepaid.

Wij gebruiken ValueMaster, een krachtig loyaliteits- en beloningsprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor winkelcentra, toeristische plekken en andere aanbieders. ValueMaster is rechtstreeks geïntegreerd in door SIX Payment Services beheerde netwerken voor verkooppunten, waardoor automatisch sparen en inwisselen van punten (of een gelijkwaardige ‘valuta’) mogelijk is.