Worldline is een van Europa’s grootste acquiringverwerkers en levert eerstelijnsdiensten aan meer dan 500.000 winkeliers.

Betrouwbaarheid staat centraal bij wat wij doen (en onze beschikbaarheid ligt gewoonlijk boven de 99,99%). Een sterke servicegerichtheid is ook vanzelfsprekend. Wij helpen klanten op weg en zorgen voor verdere ondersteuning. Maar het grootste verschil dat Worldline maakt is de mate van personalisering.

Dit is vooral belangrijk voor grote of complexe retailgroepen en ketens die internationaal opereren. Binnen onze systemen kunnen wij de exacte details van hun organisatiestructuur weerspiegelen. Wij kunnen een oneindig aantal ‘hiërarchieën’ creëren en zijn volledig flexibel in:

  • Het niveau en de detaillering van de managementinformatie die wij leveren
  • De prijsstellings- en factureringmodellen die wij gebruiken
  • De boekhoudkundige en cashmanagementopties die wij bieden (en die onderscheid maken tussen winkel- en uitbetalingsaccounts)
  • De afrekeningsopties die wij bieden

Hiervan profiteren uw winkeliers, maar deze flexibiliteit helpt u ook om uw eigen organisatie te managen en te monitoren. Vanaf een internetgebaseerd bedieningspaneel (of GUI) heeft u real-time toegang tot het hart van uw systemen. Hiermee verbetert u uw efficiëntie en krijgt u meer inzicht.