Veel aspecten van acquiring zijn arbeidsintensief en prijzig. Dit kan uw medewerkers en financiën onnodig belasten en u afleiden van een belangrijke taak: het winnen van nieuwe klanten.

Met SIX Payment Services kunt u gebruikmaken van een compleet programma aan acquiringdiensten en profiteert u van onze schaalgrootte, expertise en investeringen in technologie.

 • Rapportage
  Er zijn vele mogelijkheden. Onze rapportagetools kunnen automatisch winkeliers- en transactiegegevens ophalen uit onze verwerkingsapplicaties. U verzamelt hiermee het soort managementinformatie dat juist voor uw organisatie belangrijk is.
  Dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse of real-time rapportage is mogelijk. U kunt filteren tot op het niveau van winkelcategorieën, afzonderlijke winkeliers en zelfs terminals. En natuurlijk kunt u ook alles exporteren naar uw eigen datawarehouse.
 • Archivering
  Wij verzamelen en archiveren transactiegegevens, conform de wettelijke eisen. Met onze nieuwe archiveringsoplossingen beslist u zelf welke gegevens u verzamelt en hoe lang die moeten worden bewaard.
 • Kaartprogrammabeheer
  Het management van kaartorganisaties en de technische koppelingen kan veeleisend en complex zijn. SIX Payment Services neemt deze taken van u over, bewaakt richtlijnen en bulletins en garandeert dat aan alle eisen wordt voldaan.