Slimme, flexibele verwerkingsoplossingen voor acquirers

U kunt op SIX Payment Services rekenen om de juiste acquiringverwerking voor u te ontwikkelen. Wij helpen u nieuwe kansen te benutten, wij stemmen onze technologie af op uw behoeften en wij zorgen ervoor dat u uw winkeliers een uitstekende service kunt bieden.

Wij kunnen u basisverwerkingsdiensten bieden – voor meerdere merken, landen, valuta’s en talen.

Maar wij kunnen nog veel meer dan routing, switching en archivering.

Voor veel klanten bieden wij een complete beheerdienst voor hun winkeliers. Wij leveren gespecialiseerde oplossingen voor specifieke scenario’s (zoals veilige e-commerce) en sectoren (zoals de horeca of tankstations). Wij zijn ook een van Europa’s toonaangevende aanbieders van POS-terminals. En we beheren een groot aantal geldautomaten.

Naarmate de betalingswereld verandert, verwachten veel klanten van ons nieuwe modellen met gedeelde risico’s en opbrengsten. Wij ontwikkelden hiervoor een volledig scala aan partnerschaps- en licentiesponsormodellen.

Of u nu een grote internationale acquirer bent die op zoek is naar uitbreiding, of een kleine regionale bank die lokale bedrijven een moderne betaaloplossing wil bieden, SIX Payment Services kan u helpen hierin te slagen.