Verwerkingsoplossingen

Verwerkingsoplossingen

Slimme, flexibele oplossingen voor uitgevers en acquirers

SIX Payment Services biedt een volledig scala aan verwerkingsoplossingen. Met zeer flexibele technologie en uitgebreide marktkennis helpen wij u nieuwe kansen te benutten, nieuwe producten en diensten te introduceren en de resultaten van uw bestaande activiteiten te optimaliseren.

In heel Europa en daarbuiten vertrouwen honderden klanten op ons om elk jaar meer dan 4 miljard betalingen af te handelen.

  • Wij investeren sterk in onze technologie
    Onze technologie is uiterst betrouwbaar. Ze voldoet aan de strengste beveiligingseisen en is bijzonder flexibel, zodat diensten snel kunnen wordt aangepast aan uw wensen.
  • Wij vinden uitvoering belangrijk
    Wij hebben een aantal van de lastigste projecten in onze branche uitgevoerd, waaronder het grootste kaartmigratieprogramma ooit en de upgrade van een heel land naar een nieuwe oplossing voor debitcardbetalingen. U kunt er dus gerust op zijn dat de verwerking van uw betalingen vlekkeloos verloopt.
  • Wij delen onze expertise graag
    Wij zijn bijzonder servicegericht. Wij kennen de nuances binnen de Europese betalingswereld en zoeken altijd naar een manier om een service op maat te leveren die bijdraagt aan uw zakelijke succes.

U kunt ons inzetten voor de basisverwerking, u kunt het beheer van uw dienstverlening aan ons toevertrouwen, of wij kunnen uw licentiesponsor worden, en met u samenwerken aan een complete oplossing waarvan we de opbrengsten delen.