Betaaloplossing Saferpay

Eén interface – heel veel betaalmiddelen

Eenvoudig, flexibel, veilig – Online betalingsverwerking met Saferpay

Saferpay is het moderne elektronische betalingssysteem voor alle online-oplossingen waarmee u alle binnen- en buitenlandse betalingen via een veilige interface kunt verwerken. Dankzij de hoge beschikbaarheid van het systeem hebben u en uw klanten 24 uur per dag toegang tot het systeem.

Met Saferpay is een eenvoudige integratie in uw eigen boekhouding en uw ERP- en CRM-systemen gegarandeerd. Bovendien worden alle belangrijke programmeertalen en besturingssystemen ondersteund. Saferpay is geoptimaliseerd voor Mobile Commerce en wordt door bijna alle internetbrowsers ondersteund. Ongeacht of uw klanten een tablet of smartphone gebruiken: ze profiteren altijd van een voor alle gangbare apparaten geoptimaliseerd betaalvenster.

Uw voordelen op een rijtje

Welke toepassingsmogelijkheden biedt de payment service provider Saferpay?

Welke betaalopties biedt Worldline u voor uw online zakelijke activiteiten?

Krediet- en debetkaarten

Kartenzahlungen akzeptieren mit VISA

Visa is met zijn 3,2 miljard kaarthouders een van de populairste kredietkaart ter wereld. Visa Debit wordt al in ruim 200 landen aanvaard.

Kartenzahlungen akzeptieren mit Mastercard

Ruim 1 miljard consumenten maken gebruik van deze kredietkaart. Ook de debetkaart van Mastercard wordt steeds populairder.

Kartenzahlungen akzeptieren mit Maestro

Maestro is de meest gebruikte debetkaart van Europa.

Kartenzahlungen akzeptieren mit V PAY

V PAY, de debetkaart van Visa, wordt steeds populairder in heel Europa.

Kartenzahlungen akzeptieren mit JCB

Bijna 130 miljoen consumenten gebruiken de betaalkaarten van JCB, Japans grootste kredietkaartmaatschappij. Deze kaarten worden wereldwijd aanvaard.

Kartenzahlungen akzeptieren mit UnionPay

In China en 13 andere Aziatische landen zijn meer dan 2 miljard wereldwijd aanvaardde kredietkaarten van UnionPay in omloop.

Kartenzahlungen akzeptieren mit Diners Club

Als u Discover® Global Network aanvaardt, kunt u een wereldwijde omzet realiseren door aan meer dan 270 miljoen kaarthouders te verkopen.

Kartenzahlungen akzeptieren mit Alipay

Bancontact is de belangrijkste debetkaart van België met ruim 15 miljoen betaalkaarten in omloop.


Verdere onlinebetaalmethoden

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit Apple Pay - Worldline

Apple Pay is de mobiele betaaloplossing van het Amerikaanse Apple voor zijn mobiele apparaten.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit Google Pay - Worldline

Honderden miljoenen mensen slaan hun kaartgegevens inmiddels op in hun Google-accounts en kunnen zo snel en contactloos betalen via Google Pay.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit Alipay - Worldline

Alipay is de meest gebruikte mobiele betaaloplossing ter wereld. Deze is ontwikkeld door Alibaba, het grootste online handelsplatform van China.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit PayPal - Worldline

De onlinebetaaldienst PayPal heeft meer dan 400 miljoen actieve gebruikers in meer dan 200 markten met de mogelijkheid om in meer dan 100 verschillende valuta te betalen.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit Klarna Sofortüberweisung - Worldline

Het onlinebetalingssysteem van Sofort GmbH is sinds 2014 onderdeel van Klarna en biedt een eenvoudige manier voor directe overschrijvingen via internetbankieren.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit Klarna Payments - Worldline

Klarna Payments omvat de drie betaalmethoden Betaal nu (Pay Now), Betalen binnen 30 dagen (Pay Later) of Betaal in drie delen (Financing) en is al in 14 landen via Saferpay beschikbaar.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit ELV - Worldline

ELV Online (Elektronisches Lastschriftverfahren) is een gangbare betaalmethode in Duitsland waarbij het bedrag via een eenmalige machtiging van de zichtrekening wordt afgeschreven. 

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit blik - Worldline

paydirekt is de onlinebetaalmethode van de Duitse banken. Sinds de fusie met giropay in mei 2021 staat paydirekt tegenwoordig bekend onder het merk giropay.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit Klarna Payments - Worldline

giropay is een onlinebetaalmethode van een deel van het Duitse kredietwezen. De methode is gebaseerd op een overschrijving via internetbankieren en is speciaal geoptimaliseerd met het oog op de vereisten van e-commerce.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit ELV - Worldline

De eps-overschrijving is de eenvoudige en veilige onlinebetaalmethode van de Oostenrijke banken om via het vertrouwde internetbankieren online aankopen te kunnen doen.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit TWINT - Worldline

Sinds de lancering van TWINT in 2015 is deze mobiele betaaloplossing uit Zwitserland gestaag gegroeid.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit PostFinance - Worldline

PostFinance Card en E-Finance zijn twee populaire betaalmethoden voor houders van een Zwitserse bankrekening bij PostFinance.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit WL Crypto Payments - Worldline

Cryptovaluta zijn erg populair als alternatief betaalmiddel. Met WL Crypto Payments kunnen uw klanten eenvoudig en snel met Bitcoin en Ethereum betalen.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit iDEAL - Worldline

iDEAL is het onlinebetaalsysteem uit Nederland waarmee een directe overschrijving via internetbankieren kan worden uitgevoerd. Rond 70% van alle Nederlandse online-inkopen vinden tegenwoordig plaats via iDEAL.

Zahlungsmethoden - Zahlungen akzeptieren mit Przelewy24 - Worldline

Przelewy24 is de populairste onlinebetaalmethode in Polen. De betalingsverwerking gebeurt via bankoverschrijving (internetbankieren).


Saferpay-plug-ins voor uw webshopsysteem

Gecertificeerd en als zeer betrouwbaar bevonden: op deze platforms vormt Saferpay van Worldline een integraal onderdeel van het kwaliteitsmanagement:

... en ongeveer 80 andere verbindingen. Wij ondersteunen u graag bij uw persoonlijke integratie.

Vraag nu een offerte aan

Titel*
Land*
Sector
Jaarlijkse omzet online
Privacyverklaring
*Verplicht veld