Grenzen overwinnen met Crossborder Acquiring

Grenzen overwinnen met Crossborder Acquiring

Met de Crossborder Acquiring-oplossing van SIX wordt de afwikkeling van het internationale betaalverkeer kinderspel. Dankzij onze service worden uw grensoverschrijdende transacties eenvoudig, snel en veilig afgewikkeld – waar u ook bent.

Internationaal uitbreiden brengt voor handelaars grote logistieke, administratieve en culturele uitdagingen met zich mee. Zou het dan geen geruststellende gedachte zijn wanneer de betalingen vlot en grensoverschrijdend verlopen? De oplossing daarvoor heet Crossborder Acquiring. SIX Payment Services behoort tot de toonaangevende aanbieders van complete betaaloplossingen.

Daar staat Crossborder Acquiring voor

U wilt uw zakelijke activiteiten opschalen naar het internationale niveau? Crossborder Acquiring van SIX biedt een totaaloplossing die optimale veiligheid combineert met regionale flexibiliteit. Dit zijn de voordelen:

Alle transacties worden grensoverschrijdend en centraal via één en hetzelfde platform afgewikkeld, zowel in fysieke winkels als in webshops. 
Voor mondiaal opererende ondernemingen geldt het voordeel dat IT, treasury en controlling op één systeem en met identieke financiële bestanden werken. Dat scheelt veel administratieve rompslomp.
U spaart ook bij de IT-kosten voor shopsystemen en ERP-oplossingen.
Onze oplossing biedt omni-channel functies. U kunt dus voor al uw kanalen de juiste betaaloplossing aanbieden.
Alles in bereik: U heeft één contactpersoon voor alles wat met niet-contante betalingen te maken heeft.

Snelle, veilige en internationale betaaloplossing

Niet alleen internationaal opererende bedrijven maar ook kleine en middelgrote handelaars kunnen profiteren van de veilige en efficiënte oplossing. Vooral voor lokale handelaars en ondernemers in nichemarkten wordt de directe nabijheid bij de klant steeds belangrijker. Waar ook in Europa u een winkel of webshop opent – het betalingsverkeer functioneert. Zo kunt u uw klanten dankzij geharmoniseerde processen een uitstekende internationale service bieden.

SIX is op het gebied van Crossborder Acquiring al meer dan tien jaar actief in ruim 30 landen en dat met groot succes. Wilt u ook van onze ervaring profiteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze specialisten verstrekken u graag vrijblijvend informatie.

Kies SIX

Al uw transacties via één enkel platform.