BNP Paribas Fortis Neemt de activiteiten van PaySquare België over

BNP Paribas Fortis heeft een overeenkomst bereikt met Worldline over de overname van de activiteiten van PaySquare in België. In de loop van de volgende maanden zal BNP Paribas Fortis het beheer van de klantenportefeuille van het PaySquare platform in België overnemen in samenwerking met haar partner SIX Payment Services. Klanten van PaySquare in België hebben hierover een brief ontvangen van BNP Paribas Fortis, waarin wordt toegelicht dat zij voor het transactionele gedeelte van de elektronische betalingen gemigreerd zullen worden naar SIX Payment Services, die de betalingen zal verwerken en uitbetalen. In de praktijk verandert er voor klanten weinig, de huidige betaalterminals of e-commerce platformen blijven in gebruik. De bestaande klanten van PaySquare in België behouden hun huidige tariefvoorwaarden.

U vindt meer informatie op de website van BNP Paribas Fortis via deze link :

KMO’s en zelfstandigen: www.bnpparibasfortis.be/betaalterminals

Corporate klanten: http://bnppf.be/Paysquare-NL


Vragen?

Is er nog iets onduidelijk na het lezen van de meest gestelde vragen? Neem dan contact op met het BNP Paribas Fortis migration team via 02 433 43 03 (NL) of 02 433 43 04 (FR) (ma-vrij ; 9u -17u).

PS : Bent u klant van Fintro ? Neem dan contact op met uw Fintro-kantoor of stuur een email naar RBBFintrobusiness@bnpparibasfortis.com.

Persbericht

Persbericht
Persbericht
Persbericht