Migratie van de PaySquare-portefeuille in België binnenkort van start

Eerder dit jaar bereikte BNP Paribas Fortis, in samenwerking met haar partner SIX Payment Services, overeenstemming met Worldline over de overname van het Belgische klantenportefeuille van PaySquare (zie nieuws van 2 mei 2017). De verbindingen met de POS-betaalterminals en het e-commerceplatform werden getest en enkele handelaars werden reeds succesvol gemigreerd. De migratie van PaySquare-contracten op Ingenico-betaalterminals die worden verdeeld door Keyware, en voor virtuele terminals (e-commerce) van Ingenico/Ogone, zal in november 2017 van start gaan. De betrokken handelaars worden  per brief geïnformeerd over alle noodzakelijk informatie, zoals hun nieuwe partner-ID en de datum waarop ze zullen worden gemigreerd.

Na de migratie zullen de handelaars van SIX Payment Services dagelijks een pdf-bestand ontvangen met informatie over alle uitgevoerde betalingen. Daarnaast zullen alle handelaars via SIX een e-mail ontvangen om zich te kunnen aanmelden op ‘myPayments’ het internetportaal voor handelaars van SIX Payment Services. Dit platform geeft handelaars online toegang tot belangrijke informatie, statistieken en informatie over transacties en betalingen via SIX Payment Services. Zodra een handelaar is ingelogd, heeft hij/zij o.a. toegang tot een gedetailleerd rapport (pdf-bestand) waardoor men snel en gemakkelijk de transacties van de vorige dag kan bekijken. Handelaars, waarvan het e-mailadres bij BNP Paribas Fortis niet gekend is, zullen een specifieke brief ontvangen waarbij ze worden uitgenodigd om hun e-mailadres via een webformulier in te vullen:

FR: www.forms.fortis.com/emailpoursix.asp

NL: www.forms.fortis.com/emailvoorsix.asp

De handelaars in de Belgische PaySquare-portefeuille die andere verbindingen gebruiken zullen in de eerste helft van 2018 worden gemigreerd.

Meer informatie kunt u vinden op de website van BNP Paribas Fortis:

MKB in het Frans: www.bnpparibasfortis.be/terminauxdepaiement

MKB in het Nederlands: www.bnpparibasfortis.be/betaalterminals

Corporate klanten in het Frans: http://bnppf.be/Paysquare-FR

Corporate klanten in het Nederlands: http://bnppf.be/Paysquare-NL

Fintro-handelaars in het Frans: www.fintro.be/terminauxdepaiement

Fintro-handelaars in het Nederlands: www.fintro.be/betaalterminals

 

Vragen?

Voor eventuele vragen met betrekking tot de migratie kunt u bellen met het migratieteam van BNP Paribas Fortis: 02 433 43 03 (NL) of 02 433 43 04 (FR) (van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur).

Voor eventuele vragen met betrekking tot betalingen kunt u contact opnemen met SIX Payment Services; telefonisch via 02 588 54 81 (maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur) of per e-mail via bnpparibasfortis@six-pyment-services.com

PS Bent u een Fintro-klant? Neem dan contact op met uw Fintro-agentschap of stuur een e-mailbericht aan RBBFintrobusiness@bnpparibasfortis.com.