Wallets – de digitale portemonnee als betaalmiddel

Wallets – de digitale portemonnee als betaalmiddel

“Digital wallets” zijn elektronische portemonnees die met alle mobiele apparaten zoals tablets, smartphones of computers kunnen worden gebruikt. Het voordeel voor de gebruiker: alle informatie is hier al opgeslagen en met één druk op de knop kan eenvoudig, veilig en snel worden betaald.

Met een digital wallet kan niet alleen worden afgerekend, ook is alle klanteninformatie zoals het afleveradres hier opgeslagen. Het gebruik is erg eenvoudig: Tijdens een aankoop meldt de klant zich aan bij de elektronische portemonnee van de creditcardmaatschappij van zijn keuze (“MasterPass” van MasterCard of “V.me” van Visa) en kiest voor het juiste betaalmiddel (creditcard of bankpas). Het aankoopproces wordt vervolgens veilig en eenvoudig voltooid. De kaartgegevens van de klant worden daarbij niet doorgegeven aan de winkelier; deze zijn in de digital wallet opgeslagen.

Het voordeel voor de winkelier: Dankzij het vereenvoudigde betalingsproces worden bij online-aankopen minder verkooptransacties afgebroken. De transacties worden volgens de normale weg afgehandeld. Er worden geen verdere partijen bij betrokken, waardoor het proces erg overzichtelijk blijft. Geavanceerde identificatieprocessen dragen zorg voor de veiligheid en klanten hebben via een interface toegang tot de betaalopties van de wallet.

Digital wallets

Neem gerust contact met ons op.

Ik ga akkoord met de gratis activering van de digital wallet.