Contactloos betalen: makkelijker dan ooit

Houd de kaart korte tijd dicht bij de betaalterminal en de betaling is gedaan. Dit is mogelijk dankzij draadloze technologie. Zo wordt betalen nog makkelijker en sneller voor uw klanten. U optimaliseert de kassaverwerking en spaart tijd en middelen.

Tegenwoordig zijn wereldwijd al meer dan 100 miljoen creditcards voorzien van een contactloze functie – en dat worden er alleen maar meer. SIX Payment Services zet in op deze technologie en biedt alle betaalterminals aan met contactloze lezer.

Uw klant hoeft zijn kaart alleen maar bij de contactloze lezer van de betaalterminal te houden en de kaart en het leesapparaat maken via draadloze technologie (Near Field Communication, NFC) verbinding met elkaar. De betaling is in één tel geregeld. Elke transactie wordt van een unieke versleuteling voorzien. Dit zorgt voor een veilige gegevensoverdracht. En een dubbele boeking is niet mogelijk. 

Een buskaartje of koffie “to-go” betaalt uw klant heel eenvoudig zonder zijn pincode in te geven – de betaling duurt slechts een halve seconde. Bij grotere bedragen vraagt de betaalterminal automatisch om een pinbevestiging.