Veilig betalen op internet – met 3-D Secure

Veilig betalen op internet – met 3-D Secure

3-D Secure is dé beveiligingsnorm voor betalen op internet. Met 3-D Secure identificeert de kaarthouder zich met een extra stap. Zo wordt e-commerce aanzienlijk veiliger. En weet u zeker dat u uw geld krijgt.

Werkt de betaalprocedure in de webshop met 3-D-Secure? Let op de logo’s ‘Verified by Visa’, ‘MasterCard SecureCode’ en ‘American Express SafeKey’ want met 3-D Secure is de betaling door de invoer van een aanvullende persoonlijke code aanzienlijk veiliger dan met andere betaalprocedures. Voor de betaling plaatsvindt, identificeert de kaarthouder zich bij de bank die de kaart heeft uitgegeven.

Met 3-D Secure bent u zekerder van betaling en is uw bedrijf beschermd tegen fraude. De aansprakelijkheid verschuift en u loopt daardoor geen risico. Het 3-D-proces zal ook een positieve uitwerking op uw omzet hebben. De hoge veiligheid en het simpele identificatiesysteem overtuigen ook tot nu toe terughoudende kaarthouders. Met SIX Payment Services kiest u voor veiligheid in uw webshop: onze oplossingen voor e-commerce hebben internationale goedkeuring voor het 3-D Secure-proces.