Succesverhaal met Zwitserse roots

Succesverhaal met Zwitserse roots

SIX Payment Services kan terugblikken op een succesvolle ontwikkeling en vooruitkijken naar een veelbelovende toekomst – niet in de laatste plaats omdat wij ons baseren op degelijke Zwitserse normen en waarden.

Eigenschappen als betrouwbaarheid, stabiliteit, constant hoge prestaties en een duurzame verdere ontwikkeling zijn essentieel voor toekomstgerichte kwaliteitsproducten en een uitstekende service. Dit zijn de Zwitserse normen en waarden waar SIX met succes op inzet. Op verschillende terreinen en in diverse landen zijn wij marktleider: voor parkeerbetaaloplossingen in Groot-Brittannië en de VS, in veel Europese landen met kaartverwerking en wereldwijd in de horeca. Zodoende zijn wij een van de grootste transactieverwerkers in Europa − en wij groeien duurzaam en gestaag verder.

Dankzij ons succes profiteren onze klanten en partners van beproefde knowhow, bewezen deskundigheid in verschillende branches en doordachte, doelgerichte oplossingen. En wij krijgen de waardevolste onderscheiding van allemaal: tevreden klanten.