Speel op safe

Speel op safe

Over de veiligheid van cashloos betalen hoeft u zich geen zorgen te maken – dat doen wij voor u. Zodat u zich met een gerust hart kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Zekerheid bieden betekent: altijd een stap verder zijn en verantwoordelijkheid nemen. SIX Payment Services staat garant voor de hoogste mate van beveiliging: elk product is volgens de strengste normen gecertificeerd, elke transactie volgens de laatste inzichten versleuteld en ons Fraud Detection-programma herkent verdachte transacties al tijdens de autorisatie – automatisch en binnen enkele seconden. Wij zijn trots op onze inspanningen voor actieve fraudebestrijding – waarmee we gegarandeerd altijd bij de tijd blijven.

Niet alleen onze producten en processen, ook onze infrastructuur voldoet aan de hoogste eisen. Ons computercentrum in Zwitserland voldoet aan de hoogste normen op het gebied van capaciteit en beveiliging en is beschermd met de modernste toegangscontroles. Diverse uitvalscenario’s zorgen ervoor dat de activiteiten ook in noodgevallen doorlopen.