Alleen het beste - 25hours Hotel

Alleen het beste - 25hours Hotel

Voor Urs staat de tevredenheid van zijn gasten centraal. Daarom komt voor hem alleen het beste in aanmerking – ook bij kaartbetalingen. Daar vertrouwt Urs op de ervaring en het succes van SIX Payment Services.

“Almost at home”: zo moeten de gasten zich voelen in het 25hours Hotel Zürich West. Met veel passie zet Urs, de Rooms Division Manager van het hotel, zich voor dit doel in. Zijn gasten stellen de hoogste eisen aan hem – en hij stelt de hoogste eisen aan zijn partners. Daarom heeft hij op het gebied van cashloos betalen gekozen voor een samenwerking met SIX Payment Services.

Met SIX wordt Urs niet alleen terzijde gestaan door een ervaren en betrouwbare partner, hij profiteert ook van een oplossing die op de hotelwereld is toegesneden. Bijvoorbeeld met betaalterminals die alle wereldwijd gangbare betaalkaarten accepteren, maar ook met een verregaande integratie in het hotelmanagementsysteem – inclusief web-based rapportagetool en een groot aantal slimme bijkomende functies. Zo betalen uw gasten dankzij dynamische valutaomrekening (DCC) met een druk op de knop in hun eigen vertrouwde valuta. SIX helpt u bij het vinden van uw ideale oplossing – een oplossing die net zo flexibel is als u.