SIX presenteert met trots: de nieuwe yomani XR!

«yomani XR» is de nieuwe betaalterminal voor verkooppunten van SIX. Deze combineert de nieuwste technologie met een aantrekkelijk design en biedt vele slimme details.

Met de nieuwe yomani XR zijn u en uw bedrijf klaar voor de toekomst en kunt u uw klanten overtuigen om vaker zonder contant geld te betalen. Dat bespaart kostbare tijd, niet alleen voor uw klanten, maar ook voor u. U heeft de keuze uit drie varianten:

Als integraal onderdeel van uw kassaoplossing is de yomani XR PINPAD met zijn snelle betaalproces vooral geschikt voor hele drukke kassa’s.

Bij de yomani XR AUTONOM met zijn afzonderlijke unit voor winkeliers is een simpele en snelle installatie mogelijk, onafhankelijk van het kassasysteem.

De yomani XR COMPACT is het ruimtebesparende alternatief met ingebouwde printer dat ook onafhankelijk van een kassa kan worden gebruikt.

Alle typen yomani XR zijn tot 2023 PCI-DSS-gecertificeerd en garanderen u hiermee dat uw investering ook voor de langere termijn de moeite waard is. Daarnaast zijn alle yomani XR-toestellen standaard voorzien van een lezer voor NFC-gebaseerde transacties. NCF (Near Field Communication) is een internationale standaard om contactloos gegevens uit te wisselen op korte afstanden van enkele centimeters.