Egymásra találtak: a 25hours hotelek és a SIX

Egymásra találtak: a 25hours hotelek és a SIX

A 25hour hotelek az egyedi design és a SIX mindent egy kézből kínáló fizetési megoldása mellett tették le a voksukat.

Urbánus, friss, inspiráló − a 25hours Hotels szállodalánc hét tagja öt európai nagyvárosban kínál tökéletes átmeneti otthont a fáradt felfedezőknek. A SIX Payment Services büszke arra, hogy a szállodalánc partnere lehet: 2013 óta a 25hours valamennyi szállodája a SIX hotelágazat részére kifejlesztett, a készpénzmentes fizetéssel kapcsolatban mindent egy kézből kínáló Hospitality Solution megoldását használja.

Ez azt jelenti, hogy a szállodák a készpénzmentes fizetés valamennyi területén egyetlen partnerrel működnek együtt. „Ez nagy előny számunkra: A készpénzmentes fizetés túlságosan komplex terület és nehéz megérteni, ki és mit is csinál pontosan. Így azonban csak egyetlen telefonhívás szükséges” − hangsúlyozza Sylvain Vodermaier, a bécsi múzeumnegyedben található 25hours szálloda üzletvezető igazgatója.

Gyorsabban és hatékonyabban

A Hospitaliy Solution lényege, hogy valamennyi fizetőhelyet integrálja a szálloda vagy a szállodalánc PMS-rendszerébe (Property Management System) – így az összes fizetés áttekinthető és központilag vezérelhető. Ez jelentős hatékonyságjavulást eredményez, kezelése pedig lényegesen egyszerűbb, így szinte teljesen kizártak a bevitelből vagy összevetésből eredő hibák, amit Urs Birbaumer, a nyugat-zürichi 25hours Hotel üzletvezető igazgatója is megerősít: „A Hospitality Solution-nek köszönhetően a recepción gyorsabbak és hatékonyabbak vagyunk, az integráció révén pedig biztosak lehetünk abban, hogy a kártyás fizetések lebonyolításakor kevesebb hiba történik, vagy egyáltalán nem fordulnak elő hibák.”

 

A megoldás további elemei a fizetőterminálok, a világszerte használt, szokásos kártyák bármelyikének elfogadása, az olyan kiegészítő szolgáltatások mint a dinamikus pénznemátváltás (DCC), az elektronikus kereskedelmi alkalmazás és az egyedülálló ügyfélszolgálat: „A SIX-szel való együttműködés szuper! Kitűnő és rendkívül gyors ügyfélszolgálatban van részünk. Tényleg nagyszerű!” – mondja lelkesen Sylvain Vodermaier. „És abban is biztosak lehetünk, hogy valamennyi folyamatunk megfelel a legújabb PCI biztonsági szabványoknak.”

25hours Hotel, Nyugat-Zürich

A 126 szobás szálloda valódi design-szentély Zürich trendnegyedében és tökéletes kiindulópontja a kellemes nyáresti, folyóparti programoknak, vagy a forró klubéjszakáknak.

A vendégek a dinamikus pénznemátváltásnak (DCC) köszönhetően igény esetén a saját pénznemükben fizethetnek a recepción, a riport-funkciót pedig naponta használják a hotelben.

25hours Hotel Bécs múzeumnegyedében

Ahol Bécsnek már nem sok köze van a barokkhoz: A múzeumnegyedben lévő 25hours szállodát a bolhapiaci kincsek és az ipari design inspiráló egyvelege jellemzi.

A szállodát 2013-ban bővítették, jelenleg 217 szobája és lakosztálya van. A Hospitality Solution megoldással a recepció, az üzlet, az étterem és a bár központilag kezelhető.