Klassz vagy rémes? Így látják olvasóink.

Ilyen sok visszajelzésre nem számítottunk! Nagyon köszönjük a sok részletes véleményt! Alább megtudhatja, hogy mit gondolnak olvasóink hírlevelünk új megjelenési formájáról.

A hírlevél kiküldését követő két hét alatt 1009 visszajelzést kaptunk hírlevelünk új megjelenési formájával kapcsolatban. Ez sokkal több, mint amit vártunk, és lényegesen meghaladja az eddigi felmérésekre kapott válaszok számát. Köszönjük szépen!

Az Önök véleménye számokban

Egyértelműen klassz: 618
Egész jó: 322
A korábbi jobban tetszett: 31
Sajnos rémes: 30
Nem tudom: 8

A véleményekből

A legtöbb véleményt – pozitív és negatív értelemben egyaránt – a hírlevél színvilágára vonatkozóan fogalmazták meg olvasóink. A többség fiatalosnak és harmonikusnak találta, néhány olvasó azonban rikítónak és harsogónak érezte a színeket.

Pozitív volt az áttekinthetőség megítélése, ugyanakkor kritikaként fogalmazták meg az olvasók azt, hogy túl sok hely marad kihasználatlanul és túl nagyok a bekezdésközök.

Az „Egész jó” választ megjelölők közül sokan úgy vélekedtek, hogy a hírlevél megjelenési formája szép ugyan, de hiányzik belőle az a plusz, amitől „Egyértelműen klassz”-nak lehetne nevezni.

Észrevette?

A fejlécben lévő képet kicseréltük: néhány olvasónak ugyanis ez sem tetszett. Reméljük, hogy az új kép jobban elnyeri a tetszésüket!

A dizájn jövőbeli módosításainál figyelemmel leszünk olvasóink részletes visszajelzéseire.