Határtalan előnyök a crossborder acquiring révén

Határtalan előnyök a crossborder acquiring révén

A crossborder acquiring segítségével gyerekjáték a nemzetközi kifizetések lebonyolítása. Szolgáltatásunknak köszönhetően, tartózkodási helyétől függetlenül ezentúl könnyen, gyorsan és biztonságosan hajthatja végre a nemzetközi tranzakciókat.

A nemzetközi terjeszkedés a kereskedők számára rendkívüli logisztikai, adminisztratív és kulturális kihívást jelent. Milyen megnyugtató lenne tudni, hogy a fizetési folyamatok a határokon átnyúlóan is gördülékenyen zajlanak! A sikerhez vezető megoldás neve: crossborder acquiring. A SIX Payment Services olyan vezető nemzetközi fizetési szolgáltató, amely valóban működőképes megoldást kínál a kereskedőknek.

Crossborder acquiring: nincsenek határok

Szeretne nemzetközi színtéren is megjelenni üzleti tevékenységével? A SIX crossborder acquiring komplett megoldása egyet jelent a nagyfokú biztonsággal és a regionális rugalmassággal. Szolgáltatásunk előnyei:

Minden tranzakció – akár az értékesítés helyén, akár az e-kereskedelemben – határokon átnyúlóan, központilag, egyetlen platformon dolgozható fel. 
A globálisan tevékenykedő vállalatok esetében rendkívül célszerű, hogy az IT, a pénzügy és a kontrolling egy rendszerben, azonos pénzügyi jelentésekkel dolgozhat, hiszen ezáltal jelentősen csökkennek az adminisztratív terhek.
Az online shoprendszerek és vállalatirányítási megoldások költségei is számottevően visszaszoríthatók.
Szolgáltatásunk összcsatornás rendszerekbe integrálható. A crossborder acquiring segítségével mindenhol a leginkább megfelelő fizetési módot kínálhatja fel vásárlóinak.
Minden egy kézből: A készpénzmentes fizetéssel kapcsolatos minden kérdésben egy helyről kapja a támogatást.

Gyors, biztonságos és nemzetközi fizetési megoldás

A nemzetközileg tevékeny vállalatok mellett a kis- és közepes kereskedőknek is számtalan előnyt kínál ez a biztonságos és hatékony megoldás. Ne feledjük, hogy különösképpen a helyi kereskedők és a réspiaci termékeket forgalmazó cégek számára lesz egyre inkább fontos az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolat. Bárhol is nyisson üzletet szerte Európában avagy a világhálón, a fizetés problémamentesen lebonyolítható. A crossborder acquiring és a harmonizált folyamatok segítségével nemzetközi szinten is kiemelkedő szolgáltatást nyújthat ügyfeleinek.

A SIX mintegy 30 országban, több mint tíz éve tevékenykedik rendkívül sikeresen a crossborder acquiring területén. Szeretné Ön is hasznosítani tapasztalatainkat? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma. Szakértőink bármikor rendelkezésére állnak, és tájékoztatják a lehetőségekről.

Válassza a SIX-et

Az Ön összes ügylete egyetlen platformon keresztül.