Amikor az autója fizeti a parkolási díjat

Az önjáró autók szelleme újra meg újra bejárja a médiát: Nincs olyan technológiai cég, amely ne foglalkozna ezzel a témával. A SIX egy lépéssel tovább megy, és az autóiparra specializálódott Rinspeed szakértői csoporttal együttműködve már azon gondolkodik, mit lehetne kezdeni az autóban felszabaduló idővel.

Dőljön hátra, helyezze magát kényelembe! Jól esik a pihenés egy hosszú munkanap után, ugye?

Éhes is egy kicsit? Rendeljen valamit az érintőképernyőt használva a kedvenc éttermében, majd fizessen egyetlen kézmozdulattal. Amikor odaér, már hozzák is az ételt, pont, amikor kell. Egyébként Ön mindeközben az autójában ül és a városban autózik, illetve egészen pontosan az autója viszi Önt. Üdvözöljük a jövőben!

Az autója már értesítette is a vendéglőt arról, hogy Ön mikor ér oda. Az ablaknál lévő asztal lefoglalva. A képernyőn megjelenik, hogy hol van szabad parkolóhely az étterem környékén. Válasszon egyet! A parkolási díj távozáskor automatikusan kerül kiegyenlítésre.

Kellemesen jóllakva és elégedetten indul haza, de előbb még az autóját is kényezteti egy kicsit. Behajt az autómosóba, de a fizetéshez nem kell sorba állnia, hiszen a visszapillantóba beépített érintés nélküli funkciónak köszönhetően behajtáskor már megtörtént a fizetés.

A sarkon lévő szupermarketnél az autó megáll: reggel, munkába menet, az autóból Ön már elintézte a bevásárlást, most csak berakják a csomagtartóba az összekészített csomagot.

Most már egyenesen hazaindul, de jó lenne még egy csokor friss virág. Válassza ki az érintőképernyőn a legszebb csokrot – a többit, így a helyszínen történő fizetést is, pedig bízza a drónjára, amely már indul is, hogy elvégezze a futárfeladatot.

Minden beszerzést elintézett, így most ellazulva készülhet az este hátralévő részére. Az autó befordul abba az utcába, ahol Ön lakik. Milyen érzés pihenten hazaérkezni úgy, hogy közben már mindent el is intézett?

Bármikor kedvünk szerint választani – ez a jövő. A SIX ehhez úgy járul hozzá, hogy olyan rugalmas technológiákat biztosít a készpénzmentes fizetéshez,amelyek a képzelőerőnket meghaladó alkalmazási lehetőségeket is magukban rejtenek.