Digital Wallet – a virtuális pénztárca mint fizetési funkció

Digital Wallet – a virtuális pénztárca mint fizetési funkció

Az elektronikus pénztárca olyan fizetési megoldást kínál, amely minden mobil végberendezésen, így például táblagépen, okostelefonon vagy számítógépen is működtethető. Felhasználói előnyök: A rendszer minden lényeges információt elment, így egy kattintással egyszerű, biztonságos és gyors fizetést tesz lehetővé.

A digitális pénztárca a különböző fizetőeszközök mellett az ügyféladatokat (többek közt az ügyfelek szállítási címét) is tartalmazza. Használata rendkívül egyszerű: A vásárlás során a vevő bejelentkezik digitális pénztárcájába (például a MasterCard által kínált „MasterPass” vagy a Visa által kínált „V.me” megoldásba), és kiválasztja a megfelelő fizetőeszközt (hitel- vagy bankkártyát). A vásárlás folyamata innentől egyszerű és biztonságos. A kártyatulajdonos hitelkártyaadatait a kereskedő nem kapja meg; azokat a virtuális pénztárca tárolja.

Kereskedői előnyök: A vásárlás menetének egyszerűsödésével csökken a megszakított online vásárlások száma. A tranzakciók elszámolása a normál vásárlásnál megszokott módon történik. Mivel a rendszer nem iktat be további állomásokat, a folyamat teljesen áttekinthető. A biztonságról kifinomult azonosítási folyamatok gondoskodnak, és az ügyfél külön felületen férhet hozzá a digitális pénztárcával igénybe vehető fizetési lehetőségekhez.

Digital wallets

Forduljon hozzánk bizalommal.

Beleegyezem a digitális pénztárca ingyenes aktiválásába.