Biztonságos fizetés az interneten a 3-D Secure használatával

Biztonságos fizetés az interneten a 3-D Secure használatával

A 3-D Secure az internetes fizetések biztonsági szabványa. A 3-D Secure használatával a kártyabirtokos azonosítása egy további lépéssel egészül ki. Az elektronikus kereskedelem így lényegesen biztonságosabbá válik, Ön pedig biztonságban érezheti magát a fizetések nemteljesítésével szemben.

Ha a webáruház jelenlegi fizetési rendszere a 3-D-Secure szabvánnyal működik, figyeljen a „Verified by Visa”, a „MasterCard SecureCode” és az „American Express SafeKey“ logókra, mert a 3-D Secure révén egy további személyes kód megadásának köszönhetően a fizetés jóval biztonságosabb, mint más fizetési eljárásokkal. A kártyabirtokos a fizetés előtt azonosítja magát a kártyakibocsátó banknál.

A 3-D Secure használatával csökken a nem teljesített fizetések száma, és a szabvány védi az Ön vállalkozását a csalások ellen, mivel ilyen esetben a kártyakibocsátó bank kibővített felelősséget vállal, így Ön nem visel kockázatot. A 3-D eljárás kedvező hatással lesz az árbevételére is, mivel a nagyfokú biztonság és az egyszerű azonosítási rendszer az óvatosabb kártyabirtokosok számára is meggyőző. A SIX Payment Services szolgáltatásai biztonságot jelentenek az Ön internetes áruháza számára. Internetes kereskedelmi megoldásaink világszerte használhatják a 3-D Secure eljárást.