Sikertörténet svájci gyökerekkel

Sikertörténet svájci gyökerekkel

A SIX Payment Services sikeres múltra tekinthet vissza és sokat ígérő jövőbe tekinthet előre – nem utolsó sorban azért, mert az elismert svájci értékekre épít.

A jó minőségű, időtálló termékeknek és a kitűnő szolgáltatásnak elengedhetetlen feltételei az olyan értékek, mint a megbízhatóság, a stabilitás, a folyamatosan magas szintű teljesítmény és a fenntartható fejlődés. A SIX Payment Services ezekre az értékekre épít – sikerrel. Több területen és országban piacvezetők vagyunk: a parkolással összefüggő fizetési megoldások területén Nagy-Britanniában és az USA-ban, a kártyás fizetések feldolgozása területén több európai országban, a vendéglátóiparban pedig világszerte. Európa egyik legnagyobb tranzakciófeldolgozójaként cégünk stabilan és folyamatosan növekszik.

Sikerünknek köszönhetően megbízható know-how-t, számos ágazatot lefedő, elismert szaktudást és átgondolt, egyedi megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek és partnereinknek. Mi pedig mindezért a legértékesebb kitüntetést kapjuk: elégedett ügyfeleket.