A biztonságos oldalon

A biztonságos oldalon

A biztonságos készpénzmentes fizetés miatt nem kell aggódnia – ez a mi dolgunk, hogy Ön teljes nyugalommal koncentrálhasson a cége üzleti tevékenységére.

Biztonságot csak úgy tudunk nyújtani, ha mindig egy lépéssel előrébb vagyunk és felelősséget vállalunk. A SIX Payment Services neve egyet jelent a legmagasabb szintű biztonsági szabványokkal: Minden termékünk szigorú szabványok szerinti tanúsítással rendelkezik, minden tranzakció a technika legújabb állása szerint van kódolva, csalásfelderítő rendszerünk pedig már az autorizáció során másodpercek alatt automatikusan felismeri a gyanús tranzakciókat. Büszkék vagyunk a csalások aktív megelőzése iránti elkötelezettségünkre − ami mindenkor lépéselőnyt biztosít számunkra.

Nemcsak a termékeink és a folyamataink felelnek meg a legmagasabb szintű feltételeknek, hanem az infrastruktúránk is: Svájci számítógépes központunk a legmagasabb szintű teljesítmény- és biztonsági követelményeknek is megfelel, védelmét a legmodernebb beléptető rendszerek garantálják és vészhelyzetek esetén is különböző vészforgatókönyvek biztosítják a folyamatos működését.