Csak a legjobbat - 25hours Hotel

Csak a legjobbat - 25hours Hotel

Urs számára a legfontosabb, hogy vendégei elégedettek legyenek. Ezért nála mindenből csakis a legjobb jöhet szóba – így van ez a kártyás fizetések terén is, ezért a nagy tapasztalattal rendelkező és sikeres SIX Payment Services-t választotta.

„Akárcsak otthon“ – a 25hours szállodalánchoz tartozó Hotel Zürich West célja, hogy vendégei így érezzék magukat. Urs, a szálloda üzletvezető igazgatója, szenvedélyesen dolgozik ezért a célért. Vendégei a legmagasabb igényeket támasztják a szállodával, ő pedig a partnereivel szemben. Ezért a készpénzmentes fizetések területén a SIX Payment Services mellett döntött.

A SIX nemcsak tapasztalt és megbízható partnerként áll Urs rendelkezésére, hanem a szállodaipar számára kifejlesztett megoldást is kínál, amely a kártyaelfogadó terminálok és a nemzetközi szinten használatos kártyák elfogadása mellett az Ön szállodairányítási rendszerébe történő integrációt is magába foglalja, valamint webalapú riport-funkciót és további átgondolt kiegészítő funkciókat is biztosít. A dinamikus pénznemátváltásnak (DCC) köszönhetően például vendégei egyetlen gombnyomással az országuk megszokott pénznemében fizethetnek. A SIX segítségével Ön pontosan azt a megoldást kapja, amelyre szüksége van – és amely pontosan olyan rugalmas, mint Ön.