A SIX büszkén jelenti be: Az új yomani XR megérkezett!

A «yomani XR» a SIX értékesítési pontokon használt új terminálja. A készülék a legújabb technológiát tetszetős designnal egyesíti, és számos nagyszerű részlettel győzi meg a felhasználókat.

Ide kérünk beszúrni egy bevezető mondatot.... Válasszon a három rendelkezésre álló típus közül:

A pénztárgépbe integrált yomani XR PINPAD a fizetési folyamat gyors lebonyolítása miatt kitűnően alkalmas nagy forgalmú pénztárkörnyezetben történő alkalmazásra.

A külön kereskedői egységgel rendelkező yomani XR AUTONOM egyszerű és gyors, a pénztárrendszertől független telepítést tesz lehetővé.

A yomani XR COMPACT az új terminál integrált nyomtatóval rendelkező helytakarékos változata, amely szintén a pénztárgéptől függetlenül telepíthető.

A yomani XR valamennyi típusa 2023-ig érvényes PCI-DSS tanúsítvánnyal rendelkezik, így hosszú távon is biztonságos befektetést jelent. Ezen kívül valamennyi yomani XR alapfelszereltségének része az NFC-alapú tranzakciók lebonyolítását lehetővé tevő érintés nélküli kártyaolvasó (a Near Field Communication egy nemzetközi átviteli szabvány, amely vezeték nélküli technológia segítségével rövid hatótávú - néhány centiméteres távolságú - érintés nélküli adatcserét tesz lehetővé).

Az új yomani XR felvértezi Önt és cégét a jövőre, és ügyfelei számára is meggyőző érv lesz a készpénzmentes fizetés gyakoribb használata mellett. Így nemcsak ügyfelei takarítanak meg értékes időt, hanem Ön is.